Pohod

21. tradicionalni pohod "Kje so tiste stezice"

ŠKT društvo Levpa in Krajevna skupnost Levpa sta, v soboto 20. maja 2023, organizirala 21. tradicionalni pohod »Kje so tiste stezice«.

  

Fotografije:

Mitja Berlot

 

Fotogalerija:

ozio_gallery_nano

20. tradicionalni pohod "Kje so tiste stezice"

ŠKT društvo Levpa je, v soboto 8. oktobra 2022, organiziralo okrogli 20. tradicionalni pohod »Kje so tiste stezice«. Člani društva so ta pohod organizirali že v maju, a so ga bili, zaradi slabega vremena, primorani prestaviti na jesenske dni.

  

ŠPORTNI VIKEND V LEVPI

ŠKT društvo Levpa je v soboto 25.5. organiziralo že 17. tradicionalni pohod »Kje so tiste stezice«, levpska mladina pa je obenem poskrbela za dvodnevni malonogometni turnir trojk.

 

ŠPORTNI VIKEND V LEVPI

ŠKT društvo Levpa je v soboto 26.5. organiziralo že 16. tradicionalni pohod »Kje so tiste stezice«, levpska mladina pa je obenem poskrbela za dvodnevni malonogometni turnir trojk.

 

13. pohod »Kje so tiste stezice«

Na soboto, 23. maja, je bil izpeljan pohod »Kje so tiste stezice«, s strani mladine pa organiziran dvodnevni malonogometni turnir trojk.

Štart je bil kot vsako leto ob 9. uri iz igrišča v športnem parku Levpa. Kljub deževnemu vremenu se je pohoda udeležilo 70 pohodnikov. Veliko truda je bilo potrebno vložiti v organizacijo pohoda, predvsem pri urejanju pohodniških poti in stez, pa tudi v organizacijo načrtovanih postojank. Postojanke s predvsem domačimi dobrotami so bile postavljene v  Seniškem Bregu, Avšjem, Zatrebežu, Široki njivi, Zavrhu, Hojeh, Krajcu, za kar angažirani člani društva in krajani prejmejo vse pohvale. Organizirani sta bili dve trasi pohoda, 9,5 km z manj vzpona in 21 km, ki zajame najvišjo ležečo vas Hoje v KS Levpa.  Vsak pohodnik je ob zaključku pohoda v večnamenski dvorani s strani organizatorja prejel še topel obrok, joto s klobaso. Glede na vso pozornost, ki jo pohodniki dobijo na tem pohodu, se veseli vračajo domov in hkrati razmišljajo, kako se bodo pohoda udeležili tudi naslednje leto.

ŠKT društvo Levpa je tudi letos organiziralo tradicionalni pohod Kje so tiste stezice?, ki je bil že 10. zapovrstjo.