Malonogometni turnir

KMN LUTKE in ŠKT društvo Levpa smo tudi letošnji dvodnevni 11. malo nogometni turnir konec junija uspešno izpeljali.
Kljub močni vročini se tekmovalci niso vdali. Prijavilo in odigralo je 10 ekip, zmagala je ekipa STRELOVOD iz Loma.
Drugo mesto je osvojila ekipa TR KUK iz Raven inBat.
Tretje mesto je osvojila ekipa ŠKTD Avče.
Četrto mesto je osvojila ekipa ŠRD DOBLAR.
 

Nekaj utrinkov ...

ozio_gallery_nano

Športni park Levpa, 7. in 8. julij 2006

Prijavljenih 14 ekip, žreb opravljen 5. julija 2006

Vodja tekmovanja: Peter Brezavšček, David Jericijo

Vremenske razmere: napoved deževja, toda na srečo nič od tega

 

 

Dogodek, katerega smo nestrpno pričakovali kar nekaj časa. Nekateri zaradi nogometa samega, drugi zaradi zabave po njem, obetali pa smo si tudi snidenje z našimi prijatelji iz Ljubljane, Mengša in Maribora... No, kakorkoli že, dočakali smo tradicionalni dnevno - nočni malonogometni turnir v Levpi, žal brez branilcev lanskega naslova - ekipe Kapodol.

 

2. in 3. julij 2004


Bo že držalo, da je nogomet najbolj pomembna postranska stvar na svetu. Tudi za ekipe, ki so se 2. in 3. julija 2004 zbrale v športnem parku Levpa je bilo tako. Igralci in njihovi navijači so pričarali izjemno vzdušje, tako da je postajalo iz tekme v tekmo bolj tekmovalno in napeto.

4. in 5. julij 2003

Petkova napoved vremenoslovcev ter pogledovanje v nebo ni bilo nič kaj obetavno. Črni oblaki nad Levpo, deževalo je cel dopoldan, sklepni del priprav na prireditev še ni bila zaključena....., samo največji optimisti smo verjeli, da nogomet bo... Tik pred začetkom turnirja je posijalo sonce, začeli so prihajati prvi tekmovalci in vse je bilo jasno - ob 18.00 uri začnemo!

Turnir trojk je bil za razliko od lanskega močnejši. 16 prijavljenih ekip - med njimi kar nekaj novih in samo ugibali smo lahko, komu bomo predali pokale v trajno last. Žreb, ki je bil izpeljan v sredo zvečer je poskrbel za veliko zanimivih tekem, kjer smo gledalci močno uživali ter navijali. Tekme so se odvijale korektno, tako da sodniki niso imeli prav posebnega dela (no ja, če odvzamemo par kritičnih situacij ter finalnih tekem, kjer je odločala vsaka malenkost). Fantje so pokazali veliko znanja in spretnosti ter dokazali, da so pravi borci. Enim se je uspelo prebiti naprej, drugim ne. Obljubljamo, da bomo drugo leto dali ponovno priložnost vsem ekipam.

Za prva štiri mesta so se fantje pomerili med seboj v soboto po slavnostni otvoritvi športnega parka. Veliko gledalcev in navijačev je pričaralo izjemno vzdušje. Ekipe so bile res odlične, dobro uigrane. Pravi derbi! Tekma za 3. mesto je bila zelo razburljiva, odločali so namreč kazenski streli. Za 1. mesto je bila igra zelo izenačena in bilo je potrebno veliko bojnih posvetov. Prava poslastica... Zanimive akcije, pa zapravljene priložnosti, čudoviti goli.... je pričaralo gledalcem in navijačem zelo kakovosten nogomet. Fantje, kapo dol!

Vidimo se prihodnje leto!

 

3. avgusta 2002 je ŠK društvo Levpa izpeljalo 1. malonogometni turnir v športnem parku Levpa. Prijavilo se je 9 ekip: Kanal - veterani, Strelovod Lom, Sola Lom, Okrepčevalnica Žbogar, Brda - Vipolže, Grgarske ravne, Ročinj, Opčine pri Trstu ter Levpa.
V izredno zanimivih tekmah, ki je privabilo številne navijače, so si prva tri mesta razdelili:

  1. mesto - Sola Lom
  2. mesto - Grgarske ravne
  3. mesto - Levpa