4. in 5. julij 2003

Petkova napoved vremenoslovcev ter pogledovanje v nebo ni bilo nič kaj obetavno. Črni oblaki nad Levpo, deževalo je cel dopoldan, sklepni del priprav na prireditev še ni bila zaključena....., samo največji optimisti smo verjeli, da nogomet bo... Tik pred začetkom turnirja je posijalo sonce, začeli so prihajati prvi tekmovalci in vse je bilo jasno - ob 18.00 uri začnemo!

Turnir trojk je bil za razliko od lanskega močnejši. 16 prijavljenih ekip - med njimi kar nekaj novih in samo ugibali smo lahko, komu bomo predali pokale v trajno last. Žreb, ki je bil izpeljan v sredo zvečer je poskrbel za veliko zanimivih tekem, kjer smo gledalci močno uživali ter navijali. Tekme so se odvijale korektno, tako da sodniki niso imeli prav posebnega dela (no ja, če odvzamemo par kritičnih situacij ter finalnih tekem, kjer je odločala vsaka malenkost). Fantje so pokazali veliko znanja in spretnosti ter dokazali, da so pravi borci. Enim se je uspelo prebiti naprej, drugim ne. Obljubljamo, da bomo drugo leto dali ponovno priložnost vsem ekipam.

Za prva štiri mesta so se fantje pomerili med seboj v soboto po slavnostni otvoritvi športnega parka. Veliko gledalcev in navijačev je pričaralo izjemno vzdušje. Ekipe so bile res odlične, dobro uigrane. Pravi derbi! Tekma za 3. mesto je bila zelo razburljiva, odločali so namreč kazenski streli. Za 1. mesto je bila igra zelo izenačena in bilo je potrebno veliko bojnih posvetov. Prava poslastica... Zanimive akcije, pa zapravljene priložnosti, čudoviti goli.... je pričaralo gledalcem in navijačem zelo kakovosten nogomet. Fantje, kapo dol!

Vidimo se prihodnje leto!

 

Rezultati turnirja

 

Predtekmovanje

 

Četrtfinale

 

Polfinale

Lig 12
Kambreško 4
Gostilna Žbogar Banjšice 6
Bar Na placu Ročinj 8
Bar Na placu Ročinj 7
Grgarske Ravne 6
     
Deskle 5
Strelovod Lom 3
Deskle 3
Grgarske Ravne 8
Sola Lom 5
Kapodol.com Ljubljana 7
     
Bodrež 0
Dream Team Levpa 11
Dream Team Levpa 1
Sola Lom 2
   
Kal nad Kanalom 4
Gostilna Žbogar Banjšice 10
Lig 1
Kapodol.com Ljubljana 5
   
Lutke Levpa 1
Bar Na placu Ročinj 2
 
Grgarske Ravne 6
Katakombe Čepovan 2
 
Sola Lom 4
Ložice 1
 
Kapodol.com Ljubljana 7
Flamengo Tolmin 3
     

Za 3. mesto (kazenski streli)

 

Finale

Grgarske Ravne 3
Sola Lom 2
 
Kapodol.com Ljubljana 7
Ročinj 4


Zmagovalna ekipa Kapodol.com ima tudi svojo spletno stran www.kapodol.com, na kateri je objavila tudi članek o turnirju v malem nogometu v Levpi. Več o članku si preberite TUKAJ!

 

Nekaj utrinkov ...

ozio_gallery_nano