Sobota, 11. junij 2005

Zbrali smo se ob 9. uri v športnem parku Ložice, ki je najnovejša pridobitev v KS Deskle. Prijetno presenečeni nad novim kompleksom z asfaltiranim nogometnim igriščem, dvema teniškima igriščema ter novim objektom smo že razmišljali o tekmah, ki so nas čakale.

Začeli smo s tekom, ki se je odvijal v ne najboljših razmerah, začelo je namreč deževati, zato smo se spopadli s kar težavno progo: blatom, neravnim terenom ter na delu poti tudi z zelo strmim vzponom. Levpski tekači v postavi: Anja, Davorina, Tomaž, Luka ter Rok smo dobro obvladovali zahtevnost tekaškega terena ter pritekli do drugega mesta.

Tenis je bil poglavje zase. Po informaciji, da nam žreb ni bil ravno naklonjen, saj nas je za uvod čakal najtežavnejši nasprotnik - že napol profesionalci iz Deskel, smo se kar nekoliko ustrašili. Toda Andreja in Katja se nista dale. Dan prej sta najele ťtrenerjaŤ ter se pod reflektorji v športnem parku Levpa pripravljale na ta boj. Izkazalo se je, da smo imeli dobro orožje v igri, kajti v tej prestižni igri sta si priigrale 3. mesto. Bravo!!!

V nogometu niti ni bilo tako slabo. Začetek je bil kar perspektiven, toda Levpskim mladim nogometašem: Urošu, Davidu, Petru, Aljoši in Robiju ne gre zameriti kasnejše poraze. Na igrišču so se borili, pokazali so veliko, toda treba je vedeti, da je njihova forma tempirana na 8. in 9. julij, na turnir na domačem terenu, kjer bo potrebno pokazati maximum, v kar pa ne dvomimo.

Kaj naj rečem za namizni tenis? Melita in Tomaž sta bila težavna nasprotnika ostalim dvojicam in jima je šlo zelo dobro, toda zdelo se je, da je bilo Tomažu popoldne vsega dovolj in si je želel čimprej končati pošiljanja žogice na nasprotnikovo stran. Obveznosti pač... Tomaž, letos ti je oproščeno, toda drugo leto sigurno ne več!

Šahisti v postavi: Stane, Mitja in Aljaž so v stekleni dvorani v Desklah dobro opravili z nasprotniki, kajti tudi letos so si prišahirali 3. mesto.

Balinarji so se zaradi slabega vremena preselili na balinišče v Kanal. Jaki, Sandiju, Albinu ter Darkotu se ni godilo slabo. Igra, razpotegnjena čez cel dan je ravno pravšnja za te tri balinarje, ki so s strpno igro zelo dobro približevali svoje bale in bi se lahko z malo več športne sreče povzpeli tudi više.

Ob pogledu na "mladi forum": Vesna, Nežka, Mojca, Urška, Tadeja in Tamara, ki so se pomerili v igri med dvema ognjema v telovadnici OŠ Kanal, ti je kar dih zastal. Veljal je lanskoletni pregovor: Če ne najboljše - pa najlepše! Vesna, imaš dobro ekipo, s katero bi se dalo priti višje, toda...... dan prej (mislim večer) je treba imeti vse pod kontrolo (mislim na premalo spanja).

Lokostrelstvo, tu se je predvsem blefiralo, kajti le malokdo je že kdaj držal lok v svojih rokah. Uvrstitev Špele, Gregorja in Robija na zlato sredino je zato dober rezultat, ki bi ga veljalo drugo leto ponoviti ali izboljšati.

Streljanja z zračno puško na strelišču v Desklah so se udeležili Darjo, Martin in Gregor. Šlo jim je dobro, končni rezultat pa nekoliko slabši od lanskega. Mateja, pogrešali smo tvojo rokco!

Ob zaključku pa smo se pomerili še v vlečenju vrvi. Marinka kot vodja ekipe vseh Levpljanov je na prizorišču zbrala najboljše, kar se je izbrati dalo, škoda le, da so tisti najmočnejši ostali doma. Morda bi bilo v prihodnje smiselno razmisliti o okrepitvah in zbrati še močnejše, kajti v tej panogi so imenitne nagrade: pršut, sir in mortadela. Letos so se na vso moč trudili: Marija, Špela, Franc, Darko, Robi, Gregor in Sandi. In za konec?
Če bi podeljevali medalje za najvzdržljivejšo druščino, smo to zagotovo MI, kajti noč je že vzelo jutro, ko smo se vračali domov.

 

Nekaj utrinkov ...

ozio_gallery_nano