5. julij 2003

Pravzaprav tudi sami nismo verjeli svojim očem. Cement, beton, kamenje, železo, orodje, barve in laki, ... so zamenjale ikebane, pogrnjene mize, penina, štruklji... Igrišče - gradbišče se je spremenilo v prazničen prostor, kamor smo povabili številne sponzorje, donatorje, domačine ter ostale goste, ki so kakorkoli po svojih močeh in zmožnostih pripomogli, da imamo danes tako dragocen prostor v našem kraju. Požrtvovalnosti, prizadevanj, pomoči je bilo veliko. Toda izplacalo se je, ponosni smo na to veliko pridobitev.

Ob tej priložnosti sta se predsednik KS Levpa g. Srečko Pertovt in predsednik ŠKT društva Levpa g. Miran Jug zahvalila s podelitvijo priznanj in zahval tistim, ki so v veliki meri materialno, finančno ali kako drugače pripomogli k razvoju našega podeželja in dograditvi igrišča. G. župnik iz Levpske župnije Jože Vidrih je blagoslovil igrišče. Sledil je nastop cerkvenega pevskega zbora iz Levpe, učencev OŠ Levpa ter kratek zabavni program.

Predsednik KS Levpa ter ŠKT društva Levpa sta prerezala trak in športnik park je bil predan svojemu namenu - igri, druženju in zabavi.


Priznanje in zahvalo so prijeli:

1. delniška družba Salonit Anhovo, za izgradnjo igrišča in dograditev Športnega parka Levpa
2. David Valentinčič, za razvoj podeželja, izgradnjo in dograditev Športnega parka Levpa
3. Občina Kanal ob Soči, za izgradnjo Športnega parka Levpa
4. Pavel Levpušček, za idejo o izgradnji igrišča in prvih delovnih korakih
5. Miran Jug, za osebno požrtvovalnost pri ustanovitvi in vodenju ŠKT društva Levpa

Vsem se še enkrat zahvaljujemo za pomoč in prizadevanje.

 

Utrinki z otvoritve športnega parka:

{phocagallery view=categories|categoryid=37|imagecategories=1|imagecategoriessize=1}